LA CANYETA MAGICA
Wind Band - Formato Archivo PDF
Postiguillo, David

Score: 25€  |  Obra completa: 70€

Notas al programa
"La Canyeta Màgica" és un conte musicat original per a banda, cor de xiquets i grup de teatre infantil, encara que potser interpretat també en versió per a narrador. En ell es conta la història de Júlia, una xiqueta apassionada per la música que viurà experiències fantàstiques a través d'un somni que la portarà a un món estrany en el què haurà de visitar la Bruixa Matuixa per tal de prendre una decisió  pel bé propi o pel bé comú.

Aquest conte té com a objectiu didàctic que els més menuts prenguen consciència de la  importància de tindre cura de la natura. A més posa en relleu valors com ara l'amistat, la companyonia, la responsabilitat, el respecte, la solidaritat i la tolerància.

Un projecte integrador i englobador, ideal per a audicions i cloendes de curs.

Instrumentación

Piccolo - Flute I-II - Oboe - Fagot - Bb Clarinet I - Bb Clarinet II - Bb Clarinet III - Bb Bass Clarinet - Eb Alto Saxophone I - Eb Alto Saxophone II - Bb Tenor Saxophone - Eb Baritone Saxophone - F Horn I - F Horn II - F Horn III - Bb Trumpet I - Bb Trumpet II - Bb Trumpet III - C Trombone I - C Trombone II - C Trombone III - C Euphonium - C Tubas - Timpani - Percussion I - Percussion II - Percussion III - Percussion IV

Descarga de muestras

Muestra de la obra "LA CANYETA MAGICA" (PDF)

Duración: 45 M.    Número de páginas: 326