Sobre Sedajazz

  

«Des de la seua fundació al 1991 com a col·lectiu de músics independents al menut municipi valencià de Sedaví, Sedajazz ha recorregut un llarg camí. Sedajazz s’ha viscut com a punt de trobada per a crear jazz, eixe taller d’aprenentatge continu en què ens hem deixat cor i pell»

Francisco Ángel Blanco "Latino". Director Musical. Sedajazz.

En l’actualitat, Sedajazz s’ha convertit en una empresa de gestió musical que conta amb una oferta de més de cent músics professionals formats a través del contacte directe amb el millor jazz internacional.

Amb diferents presentacions – big band, ensemble, dixieland, orquestra, marching band, grups de corda, trios, quartets..-, el Col·lectiu de Músics de Sedajazz ofereix la possibilitat de múltiples sonoritats i espectacles molt diversos que els han dut a estar considerats, per especialistes i públic aficionat, com una de les millors i més completes agrupacions de músics de jazz del panorama europeu.

A més, l’oferta de Sedajazz també abasta l’organització integral d’esdeveniments musicals i formatius, tant des de la perspectiva organitzativa com dels aspectes tècnics i promocionals.

Gràcies a l’esforç i col·laboració de tot el seu elenc d’artistes, Sedajazz representa, per damunt de tot, una iniciativa cultural d’apropament a la música. Amb la creació de seminaris internacionals, cursos i tallers de formació en els quals participen figures del jazz mundial, el Col·lectiu posa de manifest el seu potencial pedagògic, avalat per l’èxit obtingut així com pel reconeixement mediàtic i institucional.