Shymi; el xiquet de les estrelles
Wind Band - Formato Archivo PDF
Postiguillo, David

Score: 29.9€  |  Obra completa: 84.5€

Notas al programa
"Shymi; el xiquet de les estrelles" és una aventura musical en forma de conte musicat escrit per a banda, cor de xiquets i narrador. En ell es narren les aventures de "Shymi", un xiquet que viu al planeta "Quarkum" i que és enviat per son pare a la terra per tal d'aconseguir un element que salvarà la seua raça de l'extinció provocada per un tirà anomenat "Volvebatur".
Al llarg d'aquesta odissea "Shymi" recorrerà el món acompanyat de tres amics que l'ajudaran a trobar l'anhelada matèria, viatjant a través de la cultura musical de quatre regions/països de quatre dels continents més representatius del nostre planeta; València (Europa), Xina (Àsia), Oest Americà (Amèrica) i Sud-àfrica (Àfrica).
Aquestes quatre regions/països són representades per quatre moments en els que el cor de xiquets canta una cançó amb clares influències musicals de cadascuna de les regions.
En definitiva, és un conte musicat on subjeu una moralina que parla d'amistat, respecte, diversitat, tolerància i companyonia.
Un projecte integrador i englobador, ideal per a audicions i cloendes de curs.


https://soundcloud.com/davidpostiguillo/shymi-1-oberturaDavid Postiguillo 

Instrumentación

Violoncello Piccolo Bb Baritone (TC & BC) Flute I-II Eb Horns Oboe Fagot Bb Clarinet I Bb Clarinet II Bb Clarinet III Bb Bass Clarinet Eb Alto Saxophone I Eb Alto Saxophone II Bb Tenor Saxophone Eb Baritone Saxophone F Horn I F Horn II F Horn III Bb Trumpet I Bb Trumpet II Bb Trumpet III C Trombone I C Trombone II C Trombone III C Euphonium/C Baritone C Tubas Contrabass Piano/Synthetizer Timpani Percussion I Percussion II Percussion III Percussion IV Percussion V

Descarga de muestras

Muestra de la obra "Shymi; el xiquet de les estrelles" (PDF)

Duración: 25 minutos    Número de páginas: 95