Sedajazz Records. Producción discográfica.
Eva Romero amb Manuel Hamerlinck
VICTOR YOUNG TRIBUTE


VICTOR YOUNG TRIBUTE
Eva Romero, veu
Manuel Hamerlinck, guitarra

València: Sedajazz Records, 2020. D.L.: V1646-2020

Des de mitjans de 2019 em rondava la idea de gravar un disc com a líder, el meu primer disc propi. Després de pensar què volia fer realment i no tenir-ho massa clar, en desembre, vaig arribar a un punt d’inflexió en la meua vida personal i, de sobte, em vaig imaginar gravant el meu desitjat disc a duet amb Manuel Hamerlinck, un guitarrista espectacular que sempre he sentit com el guant que li va a la meua mà, des de la primera vegada que tocàrem junts, en 2016. Necessitava fer una cosa molt personal, molt de tu a tu, una cosa molt senzilla però amb molt d’impacte… i res com una veu i una guitarra, totes soles, per aconseguir aquest efecte, i més encara amb dues persones que s’intueixen perfectament.

om que els dos som tant d’ordenar les idees, li vaig proposar un monogràfic sobre la música de Victor Young, un compositor que, principalment, es dedicava a fer música per a pel·lícules i que ha creat un bon grapat de temes meravellosos, dels quals alguns s’han convertit en estàndards ben coneguts: Stella by Starlight, When I fall in love, Delilah, My Foolish Heart, Street of Dreams… i molts més! La resposta va ser immediata i afirmativa, així és que, Verkami mediant, quan la pandèmia ens ho va permetre, els dies 29 i 30 de juny de 2020 gravàrem aquest preciós disc a Moma Music Estudio sota el comandament tècnic de l’enginyer Jorge Pérez Soria. La portada és del meu estimat José Luis Calvo i la maquetació ha estat cosa de Joanra Estellés.

Pel tema Delilah vam demanar-li a Ramon Cardo que hi participara de manera especial: amb el saxo soprano. El 16 de juliol de 2020 va gravar a Girona, a El Local Estudis, una meravellosa col·laboració que augmenta en molt el valor de la nostra versió.

Com a nota curiosa, el tema Stella by Starlight conté l’estrena d’un vocalese sobre el solo de John Coltrane en 1958 Miles.


El CD va eixir a finals d’agost sota el segell Sedajazz Records i es pot aconseguir des de setembre a través de Sedajazz (València), de l’AMMA (Alacant) o posant-vos en contacte amb mi mateixa.

LLISTA DE TEMES

    I don’t stand a ghost of a chance with you
    A weaver of dreams
    My foolish heart
    A hundred years from today
    Beautiful love
    Stella by starlight
    I oughta know more about you
    You’re the one
    Street of dreams
    Alone at last
    Delilah (feat. Ramon Cardo)
    Golden Earrings
    When I fall in love


  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.