Oferta Sedajazz. Grupos musicales

Barretjazz Ensemble

Grandes estándares de jazz sin más pretensiones que el disfrutar de la música y ofrecer buenas sensaciones al público.

Barret Jazz Ensemble

Esta original formació demostra que un debut musical no té edat. Aquest ensemble va sorgir a Sedajazz, on es van donar trobada diferents vides amb una mateixa inquietud. Els músics que donen forma a Barret Jazz Ensemble han anat perfilant al llarg dels anys diferents trajectòries professionals. Hi trobem un botànic, un jardiner, un maquinista; també un enginyer químic, un metge, un apotecari, un fuster, o un informàtic. Però tots ells parlen el mateix llenguatge, el jazz, amb un instrument entre les mans. És ara, passats els cinquanta, quan l'afició per la música que ha anat marcant les seues vides adquireix importància. Tots ells van arribar a Sedajazz cercant algun taller que s'ajustara a les seues necessitats, dins de l'àmplia oferta d'aquest col·lectiu de músics. Però el bagatge i l'edat de cadascun dels candidats van fer que Francisco Blanco Latino, director musical de Sedajazz, decidira crear un nou projecte en el qual la diversitat dels músics fóra el motiu d'unió. En opinió de Latino, "és una de les activitats mes satisfactòries que desenvolupem en el taller de Sedajazz; el treball amb aquest magnífic combo ens enriqueix tant en l'aspecte musical com en l'humà. És una sort poder unir a personalitats tan diferents, a més de ser molt il·lusionant poder compartir grans estàndards del jazz sense més pretensions que el gaudi de la música i oferir bones sensacions al públic".

Barret Jazz Ensemble es presenta una vegada més al públic. La peculiar barreja dels membres de la banda troba reflex en el repertori escollit per als concerts, una selecció dels estàndards més representatius dels anys trenta, en els quals el swing compta amb l'experiència d'una maduresa de jove il·lusió.Barrettjazz Ensemble surgió en Sedajazz, donde se juntaron varias personas con la misma inquietud: la voluntad de hablar el mismo lenguaje, el jazz.

Shakespeare dijo: «la música alimenta el espíritu», y si la música en si ya inspira buenas emociones el jazz aún las enriquece más si cabe.

Francisco Blanco Latino, director musical de Sedajazz creó el proyecto motivo de unión.

En opinión de Latino " es una de las actividades más satisfactorias que desarrollamos en el taller de la escuela. El trabajo de este magnífico combo enriquecen tanto el aspecto musical como humano. Es una suerte poder reunirnos para compartir grandes estándares de jazz sin más pretensiones que disfrutar de la música y ofrecer buenas sensaciones al público".

El repertorio está basado en arreglos de estándares de jazz de los años 20, 30, 40 y 50 en el estilo de swing. Que interpretaban, grandes orquestas, músicos y compositores de la calidad de Duke Ellington, Count Bassie, Fats Waller, Billy Strayhorn.
En temas como;
Moten Swing. It don,t mean a thing. Tuxedo Juntion. Take the A train, etc.

Esperamos que paséis una agradable velada y disfrutéis con nosotros de este combo.

Componentes:

Nacho Lambies_Saxo alto y Flauta
Fernando Sierra _Saxo alto
Javier Peñalver_ Saxo alto
Saxo Tenor_Vicente Villanueva
Manel Perucho_ Saxco Tenor
Paco Medina_ Saxo barítono
David Giménez_ Trompeta
Armand Llacer_ Trompeta
Angel Pardo_ Trompeta
Bili Pavia_ Trompeta
Paco Bronchú_Trombón
Javier Ballester_Trombón
Jesús Domingo_Trombón
Rafa Clemente_ Tuba
Wenceslao Martínez_ Pîano
Sergio Rosa_ Guitarra
Toni Aguilella_ Contrabajo
Quique Fernández_ Congas
Santos Aznar_ Bateria

Fco. Angel Blanco_Director

Formación

Nacho Lambies_Saxo alto y Flauta Fernando Sierra _Saxo alto Javier Peñalver_ Saxo alto Saxo Tenor_Vicente Villanueva Manel Perucho_ Saxco Tenor Paco Medina_ Saxo barítono David Giménez_ Trompeta Armand Llacer_ Trompeta Angel Pardo_ Trompeta Bili Pavia_ Trompeta Paco Bronchú _Trombón Javier Ballester_Trombón Jesús Domingo_Trombón Rafa Clemente_ Tuba Wenceslao Martínez_ Pîano Sergio Rosa_ Guitarra Toni Aguilella_ Contrabajo Quique Fernández_ Congas Santos Aznar_ Bateria Fco. y saxo Baritono: Francisco Angel (Latino) Blanco_Director