Oferta Sedajazz. Actividades didácticas

Josep Reillo Hernandez

Professor de Bateria i Percussió

Cursa solfeig i percussió al conservatori d'Almussafes.

Estudia percussió llatina amb el Mestre cubà Miguel Berro, Carlos LLidó i diverssos seminaris amb els mestres Miguel Angà i Yoel Paez entre altres.

Estudia bateria de manera autodidacta, assistint a diverssos Seminaris de jazz amb mestres com Jordi Rosy, Marc Miralta, Terri Line Carrington, Ralph Peterson, Perico Sambeat, Jesús Santandreu, Jerry Bergonzi, etc.

Baterista del grup Sva-ters amb el que ha realitzat nombroses gravacións i actuacions per tot arreu de València i Catalunya.

Realitza gravacións dintre del món del folk Valencià amb artistes com Pep Gimeno "Botifarra" amb qui també realitza diversos concerts.

Entra a formar part del grup de Miquel Gil amb qui també fa gravacións i gires per tot arreu del món: Italia, França, Alemanya, Austria, Brasil, Estats Units...

Dintre del món del jazz forma part del col·lectiu de músics Sedajazz amb qui  participa en diverssos projectes com  Sedajazz Dixieland, Sedajazz Latin ensemble, Sedajazz Big Band i molts més.

Actuant amb grans músics del jazz com Vicent Macián, Jesús Santandreu, Voro Garcia, David Pastor, Fco Blanco "Latino", Toni Belenguer i Ramón Cardo entre altres.

En 2013 entra a formar part del grup Le Dancing Pepa Swing Band.

En la part de la docència. En 2009 porta endavant la creació d'un nou projecte innovador de jazz per a bebés, que actualment està donant molts bons fruits ja que té una gran acceptacció per part del public més menut.

Realitza diferents cursos de percussió llatina i batucada.

Desde 2010 és el mestre de percussió de la colla el guirigall d'Alcàsser.

I des del curs 2014-2015 en endavant passa a formar part de la plantilla de mestres de Sedajazz, en la especialitat de bateria per als més menuts.