Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 25 de marzo 2023. 19:00h.
Sara Dowling Quartet - Cicle de Jazz Valldigna
Almàsser del Monestir de la Valldigna. Simat de la Valldigna. Valencia

SARA DOWLING

Millor vocalista ??" British Jazz Awards 2019
Vocalista britànica Sara Dowling és ara reconeguda com una de les cantants de jazz de més talent d'Europa. Amb herència palestina i irlandesa, es va formar primer com a violoncel·lista a Chetham's ia la RNCM, abans d'emergir com a vocalista i compositora poderosa i expressiva. Les seves influències més importants són Betty Carter i Sarah Vaughan.
Ha compartit l'escenari amb Ronnie Scott All Stars Band, Ian Shaw, Jason Rebello, Bruce Barth, Terell Stafford i ha realitzat una tournée per Itàlia amb el pianista Andrea Pozza. Sara ha cantat en alguns dels més prestigiosos locals i festivals de jazz del Regne Unit (Ronnie Scott's, Buxton International Festival, Swanage Jazz Festival, Isle of Wight Festival) i altres festivals d'Itàlia (Jazz In Borgo ??" Ferrazzano, Winter Teata ??" Pescara, Notte Bianca ??" Comacchio), d'Espanya (San Javier 2022), França (Jazz A Touraine 2020), de Bahrain i Hongria (Budapest Jazz Club).
El seu so és una fusió animada de nostàlgiques harmonies clàssiques i intensos ritmes post-bop americans de finals dels 60, on la interacció i la improvisació són el centre de l'actuació.
L'energia irresistible de la seva veu potent i segura, el seu irresistible poder comunicatiu i la seva musicalitat innata fan de Sara una de les principals vocalistes de jazz del Regne Unit.
 
Components:
Sara Dowling - cantant
Perico Sambeat - Saxo Alt
Ivan Cebrián - Guitarrista
Darío Di Lecce - Baixista

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.