Agenda de actuaciones musicales

Domingo, 31 de octubre 2021. 19:00h.
L´Alcora Secret Society Big Band - Otoño Sedajazz
Sedajazz, Entrada Alqueria Coca, 1 Barrio de la Torre (Valencia)

L´Alcora Secret Society Big Band 31 Octubre 19:00 h.


Reservas abajo en el botón verde. Aportación 10€



L’Alcora Secret Society renaix després de 8 anys de formació al Taller de Big Band de L’Alcora amb l’objectiu d’apropar i estudiar la música de Big Band contemporànea al públic i als musics de la província de Castelló i aconseguir una gran qualitat artística de la interpretació de la música de compositors referents en l’estil i d’emergents.

Tenim com a referència l’escolta de la música dels grans mestres de la Big Band contemporànea Kenny Wheeler, Bob Brookmeyer, Mike Gibbs, Maria Schneider, Darcy James, i com a objectiu artístic, estudiar, estimular la producció i gaudir de l’interpretació de composicions originals de compositors actuals de jazz contemporani.

Els nostres col.laboradors actuals, els professors i compositors grans mestres reconeguts a nivell estatal Toni Vaquer, Julián Sànchez, Toni Belenguer, Ramón Cardo,  Fernando Brox, Latino Blanco, Vicent Pérez i els compostitors emergents Natsuko Sugao, Álex Cassanyes, Carlos Medina i Víctor Colomer.

L’Alcora Secret Society també és un espai on els músics es poden desenvolupar socialment i artísticament, una microestructura social que aporta riquesa, activitat musical, visibilitat i moviment al poble de L’Alcora i voltants, un element molt necessri per a la societat actual.
Amb un nivell artístic més que notable aconseguit, seguirem estudiant la música de futures colaboracions amb compositors, mestres i professors reconeguts i emergents de la big band contemporànea, una música única, que ens fa gaudir a nosaltres i al públic que en cada concert.




  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.