Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 17 de agosto 2019. 21:00h.
XIMO CAFFARENA QUARTET - FolkenJazz- Jazz als Barris - Festival de jazz de Valencia
El Perellonet Plaça Marqués de Valterna

FolkenJazz és la fusió de la música tradicional amb el jazz. Una sonoritat original i interessant que obri un nou camí per al desenvolupament de la música creativa valenciana.
FolkenJazz està basat, en la seua totalitat, en estils i melodies tradicionals del País Valencià, interpretades amb un denominador comú: el jazz i la improvisació.
Polca, pasdoble, masurca, passacarrer, vals, danses, marxa lenta, cançons tradicionals diverses, són el punt de partida, que Folkenjazz interpreta en fórmula de fusió, en diferents formes i estils musicals d’àmbit divers, com són swing, reggae, bossa-nova, calypso, jazz-vals, rock, afro, etc., però sempre des d’una perspectiva jazzística.
    És aquest un repertori fàcil d’assimilar per a tots els públics, i que fins i tot agrada  a aquells que no són aficionats al jazz.
En la realització d’aquest repertori hem seleccionat amb molta cura el material musical tenint en compte tant la funcionalitat de les peces, com la seua dinàmica i coherència, mantenint en tot moment el caràcter lúdic del nostre concert.
    La formació del quartet és la clàssica del jazz: piano, contrabaix, bateria i saxo-flauta. A més, en tots els temes que són cantats, òbviament, la veu.


INTÈRPRETS

SAXO, FLAUTA I VEU - Ximo Caffarena
PIANO - Christian Molina
CONTRABAIX ??" Luis Llario
BATERIA - Juanjo Garcerà

https://www.youtube.com/channel/UCtiMJ6FgfRWBdy3nDjsZW5w?view_as=subscriber

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.