Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 11 de mayo 2019. 21:30h.
BarretJazz Ensemble
Cafe Mercedes Jazz, C/ Sueca, 7 (Valencia)

Barret Jazz Ensemble


Esta original formació demostra que un debut musical no té edat. Aquest ensemble va sorgir a Sedajazz, on es van donar trobada diferents vides amb una mateixa inquietud. Els músics que donen forma a Barret Jazz Ensemble han anat perfilant al llarg dels anys diferents trajectòries professionals. Hi trobem un botànic, un jardiner, un maquinista; també un enginyer químic, un metge, un apotecari, un fuster, o un informàtic. Però tots ells parlen el mateix llenguatge, el jazz, amb un instrument entre les mans. És ara, passats els cinquanta, quan l'afició per la música que ha anat marcant les seues vides adquireix importància. Tots ells van arribar a Sedajazz cercant algun taller que s'ajustara a les seues necessitats, dins de l'àmplia oferta d'aquest col·lectiu de músics. Però el bagatge i l'edat de cadascun dels candidats van fer que Francisco Blanco Latino, director musical de Sedajazz, decidira crear un nou projecte en el qual la diversitat dels músics fóra el motiu d'unió. En opinió de Latino, "és una de les activitats mes satisfactòries que desenvolupem en el taller de Sedajazz; el treball amb aquest magnífic combo ens enriqueix tant en l'aspecte musical com en l'humà. És una sort poder unir a personalitats tan diferents, a més de ser molt il·lusionant poder compartir grans estàndards del jazz sense més pretensions que el gaudi de la música i oferir bones sensacions al públic".

Barret Jazz Ensemble es presenta una vegada més al públic. La peculiar barreja dels membres de la banda troba reflex en el repertori escollit per als concerts, una selecció dels estàndards més representatius dels anys trenta, en els quals el swing compta amb l'experiència d'una maduresa de jove il·lusió.


Barrettjazz Ensemble surgió en Sedajazz, donde se juntaron varias personas con la misma inquietud: la voluntad de hablar el mismo lenguaje, el jazz.

Shakespeare dijo: «la música alimenta el espíritu», y si la música en si ya inspira buenas emociones el jazz aún las enriquece más si cabe.

Francisco Blanco Latino, director musical de Sedajazz creó el proyecto motivo de unión.

En opinión de Latino " es una de las actividades más satisfactorias que desarrollamos en el taller de la escuela. El trabajo de este magnífico combo enriquecen tanto el aspecto musical como humano. Es una suerte poder reunirnos para compartir grandes estándares de jazz sin más pretensiones que disfrutar de la música y ofrecer buenas sensaciones al público".

El repertorio está basado en arreglos de estándares de jazz de los años 20, 30, 40 y 50 en el estilo de swing. Que interpretaban, grandes orquestas, músicos y compositores de la calidad de Duke Ellington, Count Bassie, Fats Waller, Billy Strayhorn.
En temas como;
Moten Swing. It don,t mean a thing. Tuxedo Juntion. Take the A train, etc.

Esperamos que paséis una agradable velada y disfrutéis con nosotros de este combo.

Componentes:
Director y saxo soprano: Francisco Blanco ( Latino ).
Saxo soprano: Carina Martos.
Saxo alto: Fernando Sierra.
Saxo tenor:Javier Valenzuela.
Trompeta: David Giménez.
Trombón: Alvaro Solaz.
Guitarra: Vicente Farinos.
Piano: Wenceslao Martínez.
Contrabajo: Toni Aguilella.
Bateria: Santos Aznar.

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.