Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 22 de diciembre 2018. 12:00h.
CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018 - SEDAJAZZ KIDS BAND
Auditori Joan Plaça del Botànic (Valencia)

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 22 DESEMBRE 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 12;00 h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 8 de desembre de 10 a 18 h)
CROMÀTIC JAZZ

Tanquem Cromàtic Jazz, la nostra proposta de Jazz per a 2018. Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany s'ha deixat seduir pels colors del nostre Jardí.

Cromàtic jazz és un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d'un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d'una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l'horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l'ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l'any.

CONCERT: HIVERN BLANC. SEDAJAZZ KIDS BAND

El nostre calendari tanca un cicle i es prepara per encetar 365 dies nous, completament per estrenar. I els que també tenen tot el temps per davant són els xiquets i xiquetes d'aquesta banda que es nodreix de la seua curiositat, motivació i il·lusió, i que s'obri camí al món de la música.

Comprovarem com poden unir-se diferents edats i instruments, i que amb espontaneïtat i comunicació tots troben el seu espai a l'escenari. A més, gaudirem d'èxits del rock i del pop però adaptats al Jazz i amb una gran base d'improvisació. A les seues esquenes porten ja premis, moltes actuacions, algunes amb finalitats educatives i d'inspiració a altres de la seua edat, un disc i el segon en camí.

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.