Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 15 de diciembre 2018. 11:00h.
CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018 - JAZZEJANT AMB MENUTS
Auditori Joan Plaça del Botànic (Valencia)

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ

CONCERT: JAZZEJANT AMB MENUTS
CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 22 DESEMBRE 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 1 de desembre de 10 a 18 h)
CROMÀTIC JAZZ

Más Cromàtic Jazz, la nostra proposta de Jazz per a 2018. Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany s'ha deixat seduir pels colors del nostre Jardí.

Es tracta d'un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d'un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d'una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l'horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l'ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l'any.

CONCERT: HIVERN BLAU. JAZZEJANT AMB MENUTS

Josep Reillo, Francisco Blanco "Latino", Teresa Núñez

DESCRIPCIÓ
Aquest espectacle per a xicalla de fins a 12 anys està creat per Sedajazz per acostar-los a ritmes musicals com jazz, swing, salsa o bossa nova. Com? A través del l'oïda, el joc i l'experimentació. Una tasca didàctica en la qual porten quasi dos dècades.

El concert està dissenyat específicament per a menuts i té un objectiu clar, que ballen, riguen, escolten, es relaxen, compartisquen i facen seua l'experiència, participant de l'actuació i sentint-se protagonistes. Els beneficis de la música per als xiquets i xiquetes estan més que demostrats, si a més és Jazz i és al Botànic, no imaginem un pla infantil millor!
0

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.