Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 17 de noviembre 2018. 19:30h.
CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018 - NINA DINAMITA & LA SWING MILICIA
Auditori Joan Plaça del Botànic (Valencia)

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 17 NOVEMBRE 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 3 de novembre de 10 a 18 h)
CROMÀTIC JAZZ

Més Jazz al Botànic amb Cromàtic Jazz, la nostra proposta per a 2018. Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany es deixarà seduir pels colors del nostre Jardí.

Cromàtic jazz és un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d'un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d'una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l'horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l'ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l'any.
CONCERT: TARDOR MARRÓ. NINA DINAMITA & LA SWING MILICIA

Key Day, Lucía Bisquert, Rosana Diaz, Marina Alcantud, Tico Porcar, Borja Flores   

DESCRIPCIÓ
Veu, trombó, saxo, piano, contrabaix i bateria, composen una formació moderna que no renuncia a les influències de Nina Simone o Rosario Sánchez Mora "La Dinamitera". Ganes de combatre des del pentagrama per llançar música de qualitat des d'un engranatge d'acabat immillorable.

Una cosa que no hem de deixar de reivindicar és la figura de la dona, que tant ha hagut de treballar a l'escena musical en general, i jazzística en particular, per trobar un lloc adequat, mereixedor i degudament reconegut. T'uneixes a la swing milícia?

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.