Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 20 de octubre 2018. 19:30h.
CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018 - CRISTINA BLASCO QUARTET
Auditori Joan Plaça del Botànic (Valencia)

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 20 OCTUBRE 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 6 d'octubre de 10 a 19 h)
CROMÀTIC JAZZ

Més Jazz al Botànic amb Cromàtic Jazz, la nostra proposta per a 2018. Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany es deixarà seduir pels colors del nostre Jardí.

Cromàtic jazz és un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d'un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d'una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l'horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l'ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l'any.
CONCERT: TARDOR ROJA. CRISTINA BLASCO QUARTET-JAZZ

Cristina Blasco, Ricardo Belda, Lluis Llario, Felipe Cucciardi  

DESCRIPCIÓ
És necessari el Jazz en valencià? Sembla que per a Cristina Blasco aquesta necessitat de transmetre emocions musicades amb la llengua materna era ineludible. Acompanyada per un trio de músics fidel torna amb un nou treball, Com un gust meu, que ha quedat impregnat de la maduresa i experiència que li donen els anys que hem hagut d'esperar per escoltar-lo.

En ell trobarem cançons dels estàndards més emblemàtics del Jazz però actualitzats i en valencià, on adapta lletres originals de temes tan coneguts com Cheek to Cheek, The Shadow of your smile, o Autumn Leaves, entre altres. Clàssics que sonen com nous, i en valencià.

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.