Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 22 de septiembre 2018. 19:30h.
CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018 - ESTÀNDARDS D´ELLES - Eva Romero, Iván Cebrián, César Cortés
Auditori Joan Plaça del Botànic (Valencia)

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 22 SETEMBRE 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 8 de setembre de 10 a 20 h)
CROMÀTIC JAZZ

Més Jazz al Botànic amb Cromàtic Jazz, la nostra proposta per a 2018. Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany es deixarà seduir pels colors del nostre Jardí.

Cromàtic jazz és un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d'un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d'una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l'horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l'ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l'any.
CONCERT: TARDOR GROGA. ESTÀNDARDS D'ELLES

Eva Romero, Iván Cebrián, César Cortés

DESCRIPCIÓ
Imaginem-nos els anys 30, clubs d'ambient efervescent on sona el swing però, això si, amb un ambient masculí. Quants foren els obstacles a superar d'aquelles que volgueren fer-se un lloc en el Jazz de l'època? A poc a poc l'escena s'omplí d'orquestres de dones, aplegant la conquesta definitiva quan algunes aconseguiren entrar als grups només d'homes, representant papers separats d'allò decoratiu o de la interpretació vocal.

Una actuació que pretén transportar-nos a aquell moment en el temps i retre homenatge a dones com la pianista Mary Lou Williams, gràcies a les quals s'obrí el camí a la resta les intèrprets de Jazz i a les que cal col·locar al lloc que els correspon.

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.