Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 02 de junio 2018. 19:30h.
SONNICA YEPES & KONTXI LORENTE, FEATURING CARLOS LLIDO
AUDITORI JOAN PLAÇA

CICLE CROMÀTIC JAZZ

SÓNNICA YEPES & KONTXI LORENTE, FEATURING CARLOS LLIDÓ

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 2 JUNY 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 19 de maig de 10 a 21 h)
CROMÀTIC JAZZ

Torna el nostre esperat cicle de Jazz al Botànic amb Cromàtic Jazz! Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany es deixarà seduir pels colors del nostre Jardí.

Cromàtic jazz és un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d'un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d'una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l'horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l'ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l'any.

SÓNNICA YEPES & KONTXI LORENTE, FEATURING CARLOS LLIDÓ

DESCRIPCIÓ
Aquest concert està dedicat a les dones que han deixat la seua empremta al món del Jazz i d'altres estils contemporanis dels Estats Units d'aquell moment. Com no pensar en les composicions i interpretacions de Nina Simone, Shirley Horn, Joni Mitchell, Abbey Lincolns, Diane Reeves o Carole King entre altres.

El trio de veu, piano i percussió format per Sónnica, Kontxi i Carlos uneix les seues extenses carreres musicals jazzístiques i la seua experiència en escenaris internacionals per retre homenatge a les veus femenines del Jazz.

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.