Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 17 de diciembre 2016. 18:30h.
Barretjazz Ensemble
Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic

BARRETJAZZ ENSEMBLE

Concierto enmarcado dentro del Ciclo Jazz Geo Grafic del Jardí Botànic 2016, en el que Barretjazz presentará su nuevo CD "TOt BÉ EN JAZZ" y que dedica a la memoria de Agustin Ferrer.

David Giménez_Trompeta
Carina Martos_Saxo Soprano
Fernando Sierra_SaxoAlto
Juanjo Martin_Saxo Tenor
Juan Bonet_Trombón
Francisco Blanco "Latino"_Saxo Baritono
Vicente Farinós_Guitarra
Santos Aznar_Bateria
Antoni Aguilella_Bajo
Wenceslao Martínez_Piano

Invitada Especial
Sonnica Yepes_Voz

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2016

DIA: 17 DESEMBRE 2016

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 3 de desembre de 10 a 18h)

Jazz Geogràfic, un autèntic tour musical ens espera enguany al cicle de Jazz del Botànic, amb influències i estils de tot el món. Latin jazz, hardbop, Jazz europeo, Blues, Swing, Jazz contemporani… desplega el mapa i explora amb nosaltres el territori natural del jazz a través de peces originals i reinterpretacions dels clàssics a mans d'una selecció d'artistes d'allò més variada.

I és que quan els estudiants de biologia es troben amb l'assignatura de geobotànica, corren al diccionari o a la wiki per descobrir que és la ciència que estudia la relació de les plantes amb el medi terrestre. Perquè si alguna cosa saben els botànics és que la vegetació, tot i no semblar-ho, es mou, i molt. De la mateixa manera, el Jazz aplega a la nostra oïda després d'un llarg viatge. Orígens, geografia, migracions, distribució, un recorregut en el que plantes i música, al Botànic, van de la mà.

CONCERT DEL 17 DE DESEMBRE. EL VALOR DELS ENDEMISMES

Barretjazz Ensemble

L'endemisme botànic és aquella planta de distribució molt restringida. Així, els endemismes valencians són espècies que en tot el món només podem trobar-les a la Comunitat Valenciana o comarques d'altres comunitats pròximes. De les nostres 3000 espècies, 127 són endemismes valencians, part important de la cultura i personalitat del territori on viuen.

El mateix que BarretJazz¸ una formació endèmica del taller de Sedajazz, amb músics professionals o no però units per la seua passió per la música. La inquietud i la il·lusió, combinades amb la maduresa i la experiència, fan d'aquesta proposta una oportunitat única per gaudir d'un repertori dels anys 30 amb el swing com a fil conductor.

Entradas 4€ en taquilla.
+ info: www.jardibotanic.org


Barretjazz Ensemble

Esta original formació demostra que un debut musical no té edat. Aquest ensemble va sorgir a Sedajazz, on es van donar trobada diferents vides amb una mateixa inquietud. Els músics que donen forma a Barret Jazz Ensemble han anat perfilant al llarg dels anys diferents trajectòries professionals. Hi trobem un botànic, un jardiner, un maquinista; també un enginyer químic, un metge, un apotecari, un fuster, o un informàtic. Però tots ells parlen el mateix llenguatge, el jazz, amb un instrument entre les mans. És ara, passats els cinquanta, quan l'afició per la música que ha anat marcant les seues vides adquireix importància. Tots ells van arribar a Sedajazz cercant algun taller que s'ajustara a les seues necessitats, dins de l'àmplia oferta d'aquest col·lectiu de músics. Però el bagatge i l'edat de cadascun dels candidats van fer que Francisco Blanco Latino, director musical de Sedajazz, decidira crear un nou projecte en el qual la diversitat dels músics fóra el motiu d'unió. En opinió de Latino, "és una de les activitats mes satisfactòries que desenvolupem en el taller de Sedajazz; el treball amb aquest magnífic combo ens enriqueix tant en l'aspecte musical com en l'humà. És una sort poder unir a personalitats tan diferents, a més de ser molt il·lusionant poder compartir grans estàndards del jazz sense més pretensions que el gaudi de la música i oferir bones sensacions al públic".
 
Després d'un any de treball conjunt, Barret Jazz Ensemble es presenta una vegada més al públic. La peculiar barreja dels membres de la banda troba reflex en el repertori escollit per als concerts, una selecció dels estàndards més representatius dels anys trenta, en els quals el swing compta amb l'experiència d'una maduresa de jove il·lusió.

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.