Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 14 de noviembre 2015. 18:30h.
LATINO & BELENGUER QUINTET: Pepper & Knepper
AUDITORI JOAN PLAÇA - Jardí Botànic Universitat de València


Deixeu que la música vos il·lumine al Jardí amb el nou cicle Jazz lumínic!
 Un homenatge a l'any internacional de la llum i les tecnologies derivades, que pretén divulgar la seua importància al nostre dia a dia. Llum i ciència, un tàndem indissoluble, però també la fusió de la llum, l'art i la cultura estan entre els seus objectius.

Des del Jardí, aprofitant que la llum és l'energia que encén, alimenta i fa lluir les nostres plantes, volem anar un pas més enllà i dedicar-li el nostre cicle de Jazz 2015. Perquè quan la música s'instal·la al Botànic ens fa la sensació de que no es fa mai de nit.

LA VELOCITAT DE LA LLUM

LATINO & BELENGUER QUINTET "PEPPER & KNEPPER REVISITED": Fco Blanco "Latino"Toni Belenguer - Kontxi Lorente - Pedro Alarcon - Felip Santandreu


Tal volta 299.792.458 m/s és una xifra que no ens diu res, tal volta els conceptes físics que l'envolten també se'ns escapen, però "anar a la velocitat de la llum" és una expressió que representa agilitat, rapidesa i, sobretot, temeritat. Latino i Belenguer aporten tota la seua energia a través del saxo baríton i el trombó per escenificar als mítics Pepper Adams i Jimmy Knepper, mitjançant un repertori inspirat al Pepper-Knepper Quintet (1958). El resultat és un hard bop de finals dels 50 trepidant, amb excel·lents solos impulsats per la enèrgica base rítmica del piano, Kontxi Lorente, el contrabaix, Pedro Alarcón, i la bateria, Felip Santandreu, que aconsegueix transportar-nos en un viatge no apte per a espectadors amb vertigen. 

ENTRADES 4€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 31 d'octubre de 10 a 19h)


  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.