Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 23 de mayo 2015. 17:30h.
Prototype: Reil·luminar a Lou Bennett
Auditori Joan Plaza - Jardí Botànic UV

 

Un homenatge a l'any internacional de la llum i les tecnologies derivades, que pretén divulgar la seua importància al nostre dia a dia. Llum i ciència, un tàndem indissoluble, però també la fusió de la llum, l'art i la cultura estan entre els seus objectius.

Des del Jardí, aprofitant que la llum és l'energia que encén, alimenta i fa lluir les nostres plantes, volem anar un pas més enllà i dedicar-li el nostre cicle de Jazz 2015.

De vegades els anys o la falta de documents, donat que al passat no contaven amb els mitjans actuals, deixen a un artista reposant en un espai ombrívol. Aquest trio vol retre homenatge a l'organista de Jazz afroamericà Lou Bennet, que nasqué als anys 20 i es convertí en una vertadera estrela al panorama jazzístic del París dels 60. Per reil·luminar el seu estil, amb composicions que marcaren un punt d'inflexió en el desenvolupament de la història del Jazz, ha calgut un treball d'investigació i transcripció del repertori, ja que no hi havia material escrit disponible. Un repertori basat principalment en el grup que va formar amb el bateria de Miles Davis, Kenny Clarke, i els mítics guitarristes René Thomas o Jimmy Gourley, amb alguns temes clàssics del Hard-bop banyats pel millor so del Hammond.

 

 

Miquel Casany, guitarra

Sergio Albentosa, Hammond

Felipe Cucciardi, batería

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.