Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 22 de marzo 2014. 20:30h.
Barretjazz Ensemble (Taller Sedajazz)
Sedajazz, Cra de Alba, entrada Alqueria Coca 1, La Torre (Valencia)

Barretjazz presenta su trabajo discográfico en las Alquerias de Sedajazz.

21:30 h. cena de Sobaquillo
22:30 h. Concierto

Entrada 8€ (entra aperitivo ypicaeta de la cena)

reserva clikando aqui.

BARRETJAZZ ENSEMBLE Sweet Swing


Barret Jazz Ensemble demostra que un debut musical no té edat. Aquest ensemble va sorgir a Sedajazz, on es varen donar trobada diferents vides amb una mateixa inquietud. Els músics que donen forma a Barret Jazz Ensemble han anat perfilant al llarg dels anys diferents trajectòries professionals. Hi trobem un botànic, un jardiner, un maquinista; també un enginyer químic, un metge, un apotecari, un fuster, o un informàtic. Però tots ells parlen el mateix llenguatge, el jazz, amb un instrument entre les mans. És ara, passats els cinquanta, quan l'afició per la música que ha anat marcant les seues vides adquireix importància. Tots ells van arribar a Sedajazz cercant algun taller que s'ajustara a les seues necessitats, dins de l'àmplia oferta d'aquest col·lectiu de músics. Però el bagatge i l'edat de cadascun dels candidats van fer que Francisco Blanco Latino, director musical de Sedajazz, decidira crear un nou projecte en el qual la diversitat dels músics fóra el motiu d'unió. En opinió de Latino, "És una de les activitats mes satisfactòries que desenvolupem en el taller de Sedajazz; el treball amb aquest magnífic combo ens enriqueix tant en l'aspecte musical com en l'humà. És una sort poder unir a personalitats tan diferents, a més de ser molt il·lusionant poder compartir grans estàndards del jazz sense més pretensions que el gaudi de la música i oferir bones sensacions al públic oïdor".

 
Després d'un any de treball conjunt, Barret Jazz Ensemble es presenta una vegada més al públic. La peculiar barreja dels membres de la banda troba reflex en el repertori escollit per als concerts, una selecció dels estàndards més representatius dels anys trenta, en els quals el swing compta amb l'experiència d'una maduresa de jove il·lusió.
 
Aquesta gravació s'ha realitzat sense ànim de lucre. Representa una fita en el procés de formació musical de Barret Jazz Ensemble, i la culminació del treball del grup en el període 2012-2013 dins els tallers de Sedajazz.
 
Antoni Aguilella_Baix
Santos Aznar_Bateria
Fco. Blanco Latino_Saxos i flauta
Vicente Farinós_ Guitarra
David Jiménez_Trompeta
Wenceslao Martínez_ Piano
Fernando Sierra_ Saxo alt
Jordi Vidal_Trombó
Vicent Villanueva_Saxo tenor
 

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.