Agenda de actuaciones musicales

Viernes, 15 de junio 2012. 18:30h.
La Jazz-for Big Band y Oliva Jazz Ensemble
Plaça Juan Bautista Escrivà (plaça del Mercat) Oliva

"Oliva Jazz Ensemble" naix  a partir del  1er Taller de Jazz programat  per l'Escola de Música "Iniciació al Llenguatge del Jazz" i esta format per músics del mateix  taller, que interpreten una selecció de stàndards  bàsics de Jazz. Compta amb una secció rítmica formada per Bateria, Guitarra i Baix Elèctric i una secció de vent amb Saxo Alt, Saxo Tenor Trompeta i Trombó. Lidera el grup l'experimentat músic de jazz Francisco Blanco "Latino" Director del Col·lectiu de músics de jazz "Sedajazz".

"La Jazz For Big Band" és una agrupació musical que actualmente compta  amb 19 músics i que comprén una gran quantitat d'estils musicals del jazz com el swing, blues, bebop, cool,free jazz i fusió entre altres, sent aquest tipus de formació molt característica en les primeres etapes de la història del jazz.

L'Associació Artístic Musical d'Oliva recolza aquesta iniciativa musical que va començar des de fa més de 10 anys, recentment represa arran de les inquietuts  musicals  d'un grup de músics de la comarca de la Safor. Pot afirmar-se que una Big Band és la màxima expressió musical de tots els estils del jazz i tocar en aquest  tipus de formació és una experiència molt enriquidora, on el músic se sent part d'una autèntica màquina de fer música igual que es contagia per la potència musical que ho embolica.

La Jazz For Big Band está dirigida pels directors: Francisco Blanco 'Latino' i Voro García, i es compon de:

·    Cinc saxòfons (dos alts, dos tenors i un baríton).
·    Quatre trombons.
·    Cinc trompetes.
·    Secció rítmica (guitarra, piano, contrabaix i bateria).
·    Veu solista.

El concert tindrá lloc divendres 15 de juny, a la Plaça Juan Bautista Escrivà (plaça del Mercat)  a les 22:30 hores.

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.