Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 10 de noviembre 2012. 18:30h.
BIG BAND INTOKABLES - JAZZ, ENERGIA I SINERGIA
AUDITORI JOAN PLAÇA, Jardi Botánic de Valencia.

BIG BAND INTOKABLES

JAZZ, ENERGIA I SINERGIA

Cicle de Jazz al Botànic 2012

Dia: 10 Novembre 2012

 
AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 27 d'octubre de 10 a 20h)

Jazz, Energia i Sinergia, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí, amb diferents actuacions musicals que ompliran d'energia musical el Botànic durant aquest 2012, l'Any de l'Energia Sostenible, sempre en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz.
 

CONCERT DEL 10 DE NOVEMBRE, ENERGIA EÒLICA.  BIG BAND INTOKABLES

Els molins de vent embogiren al Quixot. Ara els aerogeneradors embogeixen als defensors del paisatge. En tot cas, sembla que el vent ens proporciona una energia eficaç i verda, però intermitent. La formació que ens acompanya, amb 20 músics on la majoria són de vent, ens portarà un recull de música actual i ens demostrarà que les tradicionals societats musicals també es poden convertir en tot un fenomen innovador. Tot un espectacle d'energia eòlica valenciana que podrem gaudir amb l'última gravació d'aquesta gran Big Band, "ENJOY LATIN JAZZ".

 
"L'Any de l'Energia Sostenible per a Tots" ha estat declarat per facilitar l'accés, en tots els àmbits, a l'eficiència energètica i l'energia renovable. Així, per donar-li una major difusió a aquesta inciativa, el Cicle de Jazz del Botànic vol dedicar cadascun dels seus concerts d'aquest 2012 a una energia de les que anomenen renovables, i que obtenim dels recursos VAS, vent, aigua i sol, o de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s'han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.


Amb tot, volem també afegir la nostra pròpia energia renovable extreta del millor Jazz i les millors idees, l'energia creativa. Per allò, hem convocat un CONCURS DE COMPOSICIÓ per als amants del jazz, que ademés gaudeixen creant música. Informa't i participa!


DESCARREGA ACÍ EL PROGRMA DEL CICLE:
http://www.jardibotanic.org/fotos/pdf/ag550JAZZ%202012.pdf

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.