Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 20 de octubre 2012. 17:30h.
MIQUEL CASANY & ARTURO SERRA - JAZZ, ENERGIA I SINERGIA
AUDITORI JOAN PLAÇA, Jardi Botánic de Valencia.

MIQUEL CASANY & ARTURO SERRA

JAZZ, ENERGIA I SINERGIA

Cicle de Jazz al Botànic 2012

Dia: 20 Octubre 2012

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 6 d'octubre de 10 a 20h)
 

Jazz, Energia i Sinergia, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí, amb diferents actuacions musicals que ompliran d'energia musical el Botànic durant aquest 2012, l'Any de l'Energia Sostenible, sempre en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz.

 

CONCERT DEL 20 D'OCTUBRE, ENERGIA BIOMASSA.  MIQUEL CASANY & ARTURO SERRA

Biocombustibles, agrocarburants i explotació d'ecosistemes, són termes controvertits que ja formen part de qualsevol conversa sobre energia i ecologia. Tant de bo l'ús de la biomassa fos tan senzill com captar tota la inspiració que un espai verd o un gran camp florit poden generar. Miquel Casany i Arturo Serra, dos músics de la segona generació del Jazz valencià, ens presenten BLACK NARCISSUS. Un projecte que barreja tradició i hard bop, i que s'inspira en la bellesa i l'energia que desprèn la natura.

 

Components:

Miquel Casany

Arturo serra

Andres Lafuente

Julio Fuster

 

"L'Any de l'Energia Sostenible per a Tots" ha estat declarat per facilitar l'accés, en tots els àmbits, a l'eficiència energètica i l'energia renovable. Així, per donar-li una major difusió a aquesta inciativa, el Cicle de Jazz del Botànic vol dedicar cadascun dels seus concerts d'aquest 2012 a una energia de les que anomenen renovables, i que obtenim dels recursos VAS, vent, aigua i sol, o de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s'han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.

 Amb tot, volem també afegir la nostra pròpia energia renovable extreta del millor Jazz i les millors idees, l'energia creativa. Per allò, hem convocat un CONCURS DE COMPOSICIÓ per als amants del jazz, que ademés gaudeixen creant música. Informa't i participa!


DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:
http://www.jardibotanic.org/fotos/pdf/ag550JAZZ%202012.pdf

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.