Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 02 de junio 2012. 15:30h.
VORO GARCÍA "Electrio" - JAZZ, ENERGIA I SINERGIA
AUDITORI JOAN PLAÇA, Jardi Botánic de Valencia.

VORO GARCÍA EN CONCERT

JAZZ, ENERGIA I SINERGIA

Cicle de Jazz al Botànic 2012

Dia: 2 Juny 2012

 

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 19 de maig de 10 a 20h)

 

Jazz, Energia i Sinergia, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí, amb diferents actuacions musicals que ompliran d'energia musical el Botànic durant aquest 2012, l'Any de l'Energia Sostenible, sempre en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz.

 

 

CONCERT DEL 2 DE JUNY, ENERGIA HIDROELÈCTRICA.  VORO GARCÍA

Quan pensem que en termes associats a la paraula Jazz ja ho hem sentit tot ens aplega un repertori de temes inspirats en l'Electro Jazz, un gènere que sorgeix els anys 60 amb la fusió del Jazz amb el funk, el rock i el pop. La controvertida energia hidroelèctrica ací es transforma i el conjunt de fluïts musicals aconsegueixen generar una energia vibrant i potent gràcies als teclats i els sintetitzadors de Voro García. Amb Electrio ens presenta una proposta amb càrrega positiva, amb la qual podrem gaudir de màgics i electritzants moments que ens posaran els pèls de punta.

 

Components:

Voro Garcia, trompeta electrificada

Albert Sanz, teclats i resta d'aparells

Carlos Lopez, bateria i Mac

 

"L'Any de l'Energia Sostenible per a Tots" ha estat declarat per facilitar l'accés, en tots els àmbits, a l'eficiència energètica i l'energia renovable. Així, per donar-li una major difusió a aquesta inciativa, el Cicle de Jazz del Botànic vol dedicar cadascun dels seus concerts d'aquest 2012 a una energia de les que anomenen renovables, i que obtenim dels recursos VAS, vent, aigua i sol, o de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s'han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.

 

Amb tot, volem també afegir la nostra pròpia energia renovable extreta del millor Jazz i les millors idees, l'energia creativa. Per allò, hem convocat un CONCURS DE COMPOSICIÓ per als amants del jazz, que ademés gaudeixen creant música. Informa't i participa!


DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:
http://www.jardibotanic.org/fotos/pdf/ag550JAZZ%202012.pdf

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.