Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 19 de mayo 2012. 15:30h.
KONTXI LORENTE QUARTET - JAZZ, ENERGIA I SINERGIA
AUDITORI JOAN PLAÇA, Jardi Botánic de Valencia.

KONTXI LORENTE QUARTET - JAZZ, ENERGIA I SINERGIA


Cicle de Jazz al Botànic 2011

Dia: 19 maig 2012

 

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 5 de maig de 10 a 20h)

 

Jazz, Energia i Sinergia, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí, amb diferents actuacions musicals que ompliran d'energia musical el Botànic durant aquest 2012, l'Any de l'Energia Sostenible, sempre en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz.

 

"L'Any de l'Energia Sostenible per a Tots" ha estat declarat per facilitar l'accés, en tots els àmbits, a l'eficiència energètica i l'energia renovable. Així, per donar-li una major difusió a aquesta inciativa, el Cicle de Jazz del Botànic vol dedicar cadascun dels seus concerts d'aquest 2012 a una energia de les que anomenen renovables, i que obtenim dels recursos VAS, vent, aigua i sol, o de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s'han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.

 

Amb tot, volem també afegir la nostra pròpia energia renovable extreta del millor Jazz i les millors idees, l'energia creativa. Per allò, hem convocat un CONCURS DE COMPOSICIÓ per als amants del jazz, que ademés gaudeixen creant música. Informa't i participa!

 

CONCERT DEL 19 DE MAIG, ENERGIA MAREOMOTRIU.  KONTXI LORENTE QUARTET

El Mediterrani ha inspirat compositors i poetes, ha estat encontre de pobles i cultures, llavor de civilitzacions. En aquest nou segle, tal volta el seu paper siga convertir-se en font d'energia renovable i neta aprofitant l'energia cinètica i potencial de les seues corrents de marees. De moment, el Jazz continua trobant-la espai de creativitat i els músics li dediquen un nou disc replet de temes que destaquen els sentiments que evoca, como és el cas de Kontxi Lorente Quartet.

 

L'artista ens presentarà en format de quartet les composicions i arranjaments del seu últim disc "MEDITERRANEAN SEA", editat recentment. Kontxi aposta per un jazz personal i eclèctic, que oscil·la entre la tradició de hardbop i l'avantguarda intimista i intel·lectual del jazz europeu. Un treball sofisticat però d'alt contingut emocional en el qual interaccionen quatre músics d'ampli bagatge al terreny instrumental.

 

Components:

Kontxi Lorente, Piano

Vicente Macián, Saxos, Tenor i Soprà

Alessandro Cesarini, Contrabaix

Gonzalo del Val, Bateria

 

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:
http://www.jardibotanic.org/fotos/pdf/ag550JAZZ%202012.pdf

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.