Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 31 de marzo 2012. 15:30h.
VICENT MACIAN QUARTET - JAZZ, ENERGIA I SINERGIA
AUDITORI JOAN PLAÇA, Jardi Botánic de Valencia.

JAZZ, ENERGIA I SINERGIA

Cicle de Jazz al Botànic 2011

Dia: 31 març 2012

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€

Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 18 de març de 10 a 20h

Jazz, Energia i Sinergia, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí, amb diferents actuacions musicals que ompliran d'energia musical el Botànic durant aquest 2012, l'Any de l'Energia Sostenible, en col·laboració amb Sedajazz.

Enguany ha estat declarat l'Any de l'Energia Sostenible per a Tots, per facilitar l'accés en tots els àmbits a l'eficiència energètica i l'energia renovable. Per això, el Cicle de Jazz del Botànic vol dedicar cadascun dels seus concerts d'aquest any a una energia de les que anomenen renovables, i que obtenim dels recursos VAS, vent, aigua i sol, o de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s'han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.

 Amb tot, volem també afegir la nostra pròpia energia renovable extreta del millor Jazz i les millors idees, l'energia creativa. Tal volta no és capaç de fer anar un vehicle però si d'inspirar, provocar i, en definitiva, moure el món.

31 DE MARÇ, ENERGIA GEOTÈRMICA.  VICENT MACIAN QUARTET 

El saxo de Vicent Macian és avantguardista, es renova constantment, tant en la composició com en la forma d'interpretar. Amb la seua força, el timbre, més fosc i redó, i l'enganyosa facilitat amb que crea, aconsegueix Jazz contemporani al roig viu. BAM! és el seu primer disc, amb una energia d'elevades temperatures semblant a la geotèrmica, nodrida de la calor de l'interior de la terra. En aquest cas però, només cal que patim per un tipus de contaminació col·lateral, la dels nostres oits amb la bona música. 

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

http://www.jardibotanic.org/fotos/pdf/ag550JAZZ%202012.pdf

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.