Oferta Sedajazz. Actividades didácticas

Roqui Albero

Trompeta y Combo de Niños.

Roqui Albero ha cursat estudis de música al Conservatori de Badalona, Institut Superir d'Art de l'Havana (Cuba) i a l'ESMUC (escola superior de música de Catalunya)

Ha tocat amb músics cubans com Barbarito Torres (Buena Vista Social Club), Pancho Amat, Juan "El Indio", Miguel Diaz "Angá". Ha tocat amb la Barcelona Jazz Orquestra durant 10 anys acompanyant a solistes com Jessie Davis, Frank Wess, Nicholas Payton (amb el que ha grabat un disc), Brad Lealy, Ann Hampton Calloway, Benny Golson. Ha treballat amb La Vella Dixieland junt amb el trompetista Leroy Jones. Ha tocat amb la big band Girona Jazz Project acompanyant a Perico Sambeat, Guillermo Klein i Llibert Fortuny.

També va fer gira l'any 2003 amb Manu Chao, va grabar el disc "La vida te da" d'Amparanoia, ha tocat amb La Fundación Toni Manero i ha acompañat a cantautors com Paco Ibañez i Pau Riba. També ha col.laborat en el darrer disc del cantaor de flamenc Blas Cordoba junt amb Carlos Benavent, Jordi Bonell i Chano Domínguez i ha acompanyat al venerat percussionista turc Misrili Ahmed.

Els dos darrers anys ha fet gira per Espanya i Sud-Amèrica amb el cantautor Jorge Drexler presentant el darrer treball anomenat "Amar la Trama". També ha col.laborat amb la flamenco Big Band de Perico Sambeat i amb la companyía de dansa d'Angel Corella.

Paral.lelament ha participat en espectacles educatius per a les escoles com: Els colors del metall i Ecos del silenci (produccions de l'Auditori), Història del jazz amb la Barcelona Jazz Orquestra al Palau de la música i El vestit nou de l'emperador (TNC).

Actualment compagina la docència a l'Escola de la Concepció amb la vida de músic, col.laborant amb un grup d'afrobeat, amb el que han girat per Espanya dins del programa de la Caixa anomenat Diversons. La formació és Moya Kalongo. Ha grabat un Cd amb la formació de jazz anomenada Nelson Project i també està inmers en la companyía anomenada Anarko-flamenco, amb la cual començaran a girar.