Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 10 de junio 2017. 17:30h.
Mateo Rived - Cicle Llunàtic Jazz al Botànic
Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de València

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2017
DIA: 10 JUNY 2017
AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 27 de maig de 10 a 21h)

Llunàtic Jazz és el títol que porta enguany el cicle de Jazz que el Jardí Botànic organitza cada temporada per al seu públic fidel, el qual espera l'obertura de les portes de l'Auditori amb noves propostes de la millor música del panorama jazzístic. Per a aquest 2017 continua la col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz, i encetem el patrocini de l'activitat amb Caixa Popular.

Les vuit fases de la lluna seran les protagonistes del programa, i les que donaran nom a cadascuna de les actuacions. Cada cançó, cada grup, cada composició serà diferent, ens sonarà diferent, i dependrà no només de l'estil i les influències, també del nostre estat d'ànim i la nostra disposició. Així, igual que les fases de la lluna seran el resultat de l'angle des del qual veiem la part que té il·luminada, la nostra experiència amb el Jazz dependrà de qui som i com ens sentim.

CONCERT DEL 10 DE JUNY. LLUNA GIBOSA MINVANT - MATEO RIVED

Baptiste Bailly, piano
Matt Baker, contrabaix
David Gadea, percussió
Mateo Rived, veu

Un projecte viu, en constant evolució, així defineix Mateo Rived It, el seu últim treball, amb el qual pretén traure els estàndards del jazz del seu hàbitat natural. Una fusió entre allòl clàssic i modern, una textura allunyada del so tradicional basada en ritmes atípics, en l'exploració del so, en la sorpresa. A voltes a mitjà camí entre el jazz tradicional i la música contemporània, a voltes és jazz amb un toc dens i fosc amb percussió africana, a voltes líric i intimista...
Sempre cercant espais per a una via de fuita, per a eixir de la cotilla, per a alliberar-se, per a dir alguna cosa diferent. La major màgia d'aquest projecte està sens dubte en el seu directe, en la connexió, en el no resistir-se.

Mateo Rived, gran amant del jazz i la música brasilera, comença a estudiar guitarra sent un xiquet per a, després d'una breu incursió en el piano, dedicar-se anys després plenament a la veu. Músic autodidacta, porta anys en el panorama del jazz valencià desenvolupant diferents projectes, caracteritzats tots ells pel seu amor a l'estil cool, als xicotets detalls, a la cura per la sonoritat per damunt de la notorietat.

MÉS INFORMACIÓ
www.facebook.com/mateo.rived


  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.