Agenda de actuaciones musicales

Sábado, 15 de diciembre 2012. 18:30h.
SEDAJAZZ LATIN ENSENBLE - JAZZ, ENERGIA I SINERGIA
AUDITORI JOAN PLAÇA, Jardi Botánic de Valencia.



















El 2012 ha sigut l'any de 'L'Energia sostenible per a tots' al Jardí Botànic de València. Aquesta important institució científica i social de la Comunitat Valenciana ha volgut reafirmar al llarg d'aquests mesos la importància de la renovació de les energies naturals. Així, com que la música és una de les energies més potents que existeixen per a crear vincles i ser el motor que marca el ritme de les nostres vides, el Cicle de Jazz del Botànic també ha estat centrat en aquesta temàtica.

El Col·lectiu de músics Sedajazz ha treballat amb una col·laboració directa en els concerts del 2012, posant la mirada en la declaració per facilitar l'accés, en tots els àmbits, a l'eficiència energètica i l'energia renovable que obtenim dels recursos VAS: vent, aigua, sol. I, també, de la pròpia biomassa, possible alternativa dels combustibles fòssils. Energies que, tot i tenir molts avantatges, s'han de dirigir cap a una producció el més neta possible i un consum responsable.

Tot i els grans estudis sobre energies,  encara no s'ha definit ben bé quina és aquella força que envaeix qualsevol persona que se sent inspirada i no pot deixar d'escriure, pintar, esculpir, compondre... En Sedajazz l'hem anomenada Energia Creativa, i volem donar-vos una mostra en aquest concert on s'interpretaran les vuit composicions seleccionades al concurs que hem convocat sota el títol Jazz, energia i sinèrgia, inspirades en la mateixa temàtica del cicle i adaptades al format Latin Jazz ensemble.

Aquest concurs ha sigut la forma de donar visibilitat a la importància de l'energia que es desprèn a qualsevol tipus de procés creatiu. Les bones idees posades en funcionament i l'abast de les iniciatives naturals de Sedajazz, han aconseguit mobilitzar l'esperit creatiu més enllà de la Comunitat Valenciana. Així, el concurs de composició per als amants del jazz convocat ha rebut molt bona acollida, s'han rebut vint i dues obres de procedents de tota Espanya, i fins i tot han arribat composicions a nivell internacional de països com Xile, Alemanya, EEUU, Holanda i Cuba.

I ara arriba el moment de desbordar l'energia continguda dels temes participants. El dia 15 de desembre, a l'últim concert del cicle 'Jazz, energia i sinergia', la Sedajazz Latin Ensemble presentarà els temes guanyadors del concurs que es veuran transformats en un disc. Es tancarà, doncs, aquest cicle amb el missatge principal què el més important és continuar creant energies i sinergies, tant a la natura com a les nostres vides.

 

David Pastor_Trompeta

Ivan Albuixech_Saxo Alto

Vicente Macian_Saxo Tenor

Toni Belenguer_Trombon

Fco, Blanco "Latino"_Saxo Baritono

Alberto Palau_Piano

Aless Cesarini_Contrabajo

Felip Santandreu_Bateria

Carlos Llidó_Congas y Cajón




Cicle de Jazz al Botànic 2012

Dia: 15 Desembre 2012

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 1 de desembre de 10 a 20h)

  
Únete a nosotros
Regístrate en la web de Sedajazz y comparte con nosotros tu pasión por el jazz.
Grupos Musicales
Contrata en Sedajazz las formaciones musicales y los espectáculos más estimulantes.